Fındık Yağıyla Lezzetlenen Somon Izgara Tarifi

Malzemeler: 4 adet somon fileto2 yemek kaşığı fındık yağı2 diş sarımsak, ezilmiş2 yemek kaşığı taze limon suyuTaze çekilmiş karabiberTuz1 yemek kaşığı taze doğranmış dereotu veya maydanoz (servis için)Dilimlenmiş limon (servis için, isteğe bağlı) Yapılışı:   Izgara ızgarayı orta-yüksek ateşte önceden ısıtın.  Somon filetolarını yıkayın ve kurulayın. Bir fırça veya kaşık kullanarak her bir filetonun her …

İtalyan Lezzetleri! Zeytinyağlı Minestrone Çorbası

Malzemeler: Hazırlık:   Tüm sebzeleri yıkayın ve tarifte belirtilen şekilde doğrayın. Yapılışı:   Büyük bir tencereye zeytinyağını ekleyin ve orta ateşte ısıtın.   Soğan ve sarımsağı ekleyip yumuşayana kadar soteleyin (yaklaşık 5 dakika).   Havuç, kereviz ve patatesi ekleyin. Sebzeler biraz yumuşayana kadar karıştırarak yaklaşık 5-7 dakika pişirin.   Kabak, taze fasulye ve lahanayı ekleyin. …

Sebzeli Tavuk Sote Ama Kanola Yağı İle

Malzemeler: 500 gram tavuk göğsü, kuşbaşı doğranmış 2 yemek kaşığı kanola yağı 1 adet kırmızı biber, doğranmış 1 adet sarı biber, doğranmış 1 adet yeşil biber, doğranmış 2 adet havuç, ince dilimlenmiş 1 adet kabak, doğranmış 1 adet soğan, ince doğranmış 2 diş sarımsak, ezilmiş 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay …