Rafine Kanola Yağı
Selin, Sofralardaki Lezzet!
Kanola yağı dünya genelinde en yaygın kullanılan üçüncü yemeklik rafine bitkisel yağ türü olarak bilinmektedir. Kanola yağı Omega 3, Omega 6 ve Omega 9 muhtevası bakımından zengin olup kolesterol içermez. Sağlıklı olmayan doymamış yağ asitlerinin oranı diğer yağ türlerine kıyas ile kanola yağında daha azdır. Bazı araştırmalar kanola yağının dengeli asit rasyosunun insülin direncini dengelediği ve glikoz toleransını artırdığını ortaya koymaktadır. Kanola yağı çoklukla derin kızartmalar ve yüksek ısılarda fırınlayarak pişirme prosesleri için tercih edilmektedir.
Kanola yağının kolesterol seviyesini azalttığı ve bağışıklık sistemini güçlendirerek Damar Sertliğini (Ateroskleroz) önleyici rol oynadığına inanılmaktadır. Vitamin E içeriği en etkili antioksidanlardan biri olup sağlığınız üzerinde olumlu etkileri olacak ve SELİN kalitesiyle sofralarınızı tatlandıracaktır.
Rafine Kanola Yağı Enerji ve Besin Öğeleri
Rafine Kanola Yağı
# | Enerji ve Besin Öğeleri | 100 g |
---|---|---|
1 | Enerji | 814 kcal (3347 Kj) |
2 | Protein | 0 g |
3 | Yağ | 91 g |
4 | Doymuş Yağ | 7 g |
5 | Tekli Doymamış Yağ Asitleri | 58 g |
6 | Çoklu Doymamış Yağ Asitleri | 26 g |
7 | Karbonhidrat | 0 mg |
Ambalaj
Rafine Kanola Yağı
# | Ambalaj | |
---|---|---|
1 | Plastik Şişe | 1000ml, 2000ml, 4000ml |
2 | Pet Kavanoz | 5000ml |
3 | Teneke Kutu | 5000ml, 18000ml |
4 | Özel Markalı Üretim |
SERTİFİKASYON ISO 9001: 2015, ISO 22.000: 2005, ISO 14001:2015, OHSAS 18001 and HALAL
Raf Ömrü:24 ay(Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz ve direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız.)
Türk Gıda Kodeksi ve Bitki Adları ile Anılan Yağlar Tebliği Normlarına uygun olarak üretilmiştir.